PRIVAT PROFF

Nominert til Byggenæringens Innovasjonspris 2019

1. august 2019

Gausdal Landhandleri er sammen med Holte og Logiq nominert til Byggenæringens Innovasjonspris for prosjektet Digital Byggevarehandel. Prisen utdeles på Bygg Reis Deg i forbindelse med Byggenæringens Innovasjonskonferanse, fredag 18. oktober.

Digital byggevarehandel er en løsning der entreprenør og byggmester kan bestille varer direkte fra eget system. Ved bruk av digitale verktøy, åpne standarder og samspill mellom ulike fag, aktører og ledd i verdikjeden kan man øke lønnsomheten og få bedre kontroll på byggeprosjektet hele veien fra prosjektering til drift. Løsningen ble lansert i januar 2019 og er et resultat av samarbeid mellom Gausdal Landhandleri, Holte og Logiq. Prosjektet har hatt flere støttespillere som GS1, Virke, Bygg 21, Norsk Byggtjeneste og BIM Verdi, i tillegg har flere byggmestere og entreprenører vært vesentlige bidragsytere i prosessen.

Les mer om nominasjonen her

Fredag 18.oktober kl 10:30 – 12:30 – Scene 1 i Hall A

Byggenæringens Innovasjonskonferanse 2019

De 8 kandidatene i konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2019 presenterer sitt kandidatur til årets konkurranse. Jurymedlemmene Kristin Malonæs, Tor Inge Hjemdal og Hege Schøyen Dillner holder innlegg om deres syn på betydningen av innovasjon i byggenæringen. Vi får svar på hvordan innovative produkter og løsninger kan bidra til en mer bærekraftig byggenæring. Resultatet av å ta i bruk de 8 kandidatenes produkter og løsninger kan bidra til økt lønnsomhet, økt kvalitet og reduserte kostnader. Til slutt kåres årets vinner av Byggenæringens Innovasjonspris 2019.

Les mer om Byggenæringens Innovasjonspris her

Gausdal Landhandleri er på plass under Bygg Reis Deg på Norges Varemesse 16. - 19. oktober. Vårt fokus på årets Bygg Reis Deg vil være digital byggevarehandel og hvordan vi kan hjelpe våre kunder med å bli mer effektive i byggeprosessen. På vår stand får du høre om siste nytt innen digitale bestillingsløsninger for entreprenører, byggmestere og håndverkere.

Last ned gratis billett til Bygg Reis Deg 2019 her