PRIVAT PROFF

Gausdal Landhandleri tilbyr proffen ByggDok

ByggDok forenkler hverdagen for alle som jobber med bygg. All nødvendig dokumentasjon, for alle produkter, samles og sorteres automatisk på hvert enkelt prosjekt.

Med ByggDok er det enkelt å dokumentere arbeidet direkte fra byggeplassen. Smarttelefonen brukes til å samle informasjon underveis i prosjektet; skanne strekkoder for å få lagt inn dokumentasjon på produkter hentet fra eget lager og til å ta bilder av for eksempel vegger før de lukkes med gips. Når prosjektet er ferdig kan du enkelt generere dokumentasjon med få tastetrykk. Enklere kan det ikke bli. ByggDok sørger for at proffkunden (byggmester/entreprenør) får all nødvendig dokumentasjon automatisk lagret og distribuert til ulike prosjekter. Med ByggDok har du alt du trenger for å ivareta gjeldende forskriftskrav til dokumentasjon.

Løsningen baserer seg på dine innkjøp. Den samler all digital dokumentasjon og lagrer den under ditt prosjekt på byggdok.no. I tillegg oppretter ByggDok automatisk stoffkartotek for byggeplassen i ByggArchive. Dette kartoteket holdes løpende oppdatert gjennom hele byggeperioden. Når prosjektet skal overleveres, kan ByggDok lage sluttdokumentasjon for hele bygget. ByggDok støttes av en applikasjon for smarttelefoner som både kan tilføye varer og ta bilder av byggeprosjektet i ulike faser og lastes opp til ditt prosjekt. I tillegg finnes en skannefunksjon der man via telefonens kamera kan skanne en vare og legge til denne i prosjektet.

Byggebransjens smarteste verktøy

ByggDok forenkler og effektiviserer hverdagen for alle som jobber med bygg. All nødvendig dokumentasjon, for alle produkter, samles og sorteres automatisk på hvert enkelt prosjekt. Smarttelefonen brukes til å samle informasjon underveis i prosjektet; skanne strekkoder for å få lagt inn dokumentasjon på produkter hentet fra eget lager og til å ta bilder av f.eks vegger før de lukkes med gips. Når prosjektet er ferdig kan du enkelt generere dokumentasjonen med få tastetrykk i FDVbyggern. Enklere kan det ikke bli.

Få ByggDok på mobilen

ByggDok finnes også som en applikasjon til Android og iPhone. Applikasjonen gjør det enklere å dokumentere arbeidet som blir utført direkte fra byggeplassen, i tillegg til at man raskt kan tilføre varer på byggeprosjektet som ikke ble registrert tidligere.