PRIVAT PROFF

Våre leverandører

For å kunne tilby deg som kunde kvalitetsvarer til ditt prosjekt er våre leverandører våre nærmeste samarbeidspartnere. Vi har mange kjente merkevare-leverandører i vår portefølje, og her kan du lese mer om noen av de.

Makitas nye XGT 40V MAX

Nye 40V Max XGT batterisystem vil stå side om side med det markedsledende 18V LXT systemet.

Les mer

Hjem fra jobb uten skader

Selv om du er påpasselig, kan uforutsatte hendelser forekomme. Diskutér risikoen for fallulykker ved arbeid i høyden med din arbeidsgiver. Dessverre er det ofte slik at tiltak blir innført etter en ulykke har inntruffet.

Les mer

EZ Street

Store utgifter på vedlikehold av asfalt?

Reduser vedlikeholdet med opp til 50 %!

Les mer

ESSVE

Hvor mye tåler egentlig fasaden, grunnmuren eller himlingen?

Er du usikker på valg av rett innfestning eller hvor mange festepunkter du trenger for at forankringen skal holde gjennom hele byggets levetid? Da kommer vi gjerne på byggeplassen og prøvetrekker.

Les mer

Rockwool

Brannisolering med ROCKWOOL

Riktig isolering gir bedre brannsikkerhet

Les mer

Rockwool

REDAir - Ventilert fasadesystem fra ROCKWOOL

ROCKWOOL REDAir er et svært anerkjent fasadesystem hvor steinullisolasjonen er montert som et heldekkende sjikt utenpå den bærende konstruksjonen. Fordelen med REDAir er at det gir en ekstra godt isolert vegg uten kuldebroer, forbedret lyddemping og høyere brannmotstand. OG selvfølgelig får du dette hos Gausdal Landhandleri!

Les mer

Bjelin

Fantastiske tregulv fra Bjelin

Bjelin har utviklet et nytt revolusjonerende herdet tregulv som gir økt effektivitet for håndverker, med miljøvennlig og bærekraftig ressursutnyttelse av eiketømmer og sist, men ikke minst, slitesterke og eksklusive tregulv til fornuftig pris.

Les mer

Harmonie

En seriøs aktør som tør å tenke nye retninger

Harmonie Norge har de siste årene forankret seg godt i det norske markedet som en seriøs aktør. Harmonie har kvalitet i tankene når det kommer til produksjon, levering og oppfølging. Leveringspresisjon og logistikk er viktig for Harmonie, sammen med å følge tett på trender som beveger seg i markedet.

Les mer

Hunton

Stormforelsket i trefiberisolasjon

Byggmester Kristher Kopperud har i flere år anbefalt kundene sine å isolere med trefiber. Nå tar han også selv i bruk isolasjonsmaterialet på slektsgården i Halden.

Les mer

Pretre

Pretre ble kåret til årets leverandør under Landhandlerimessa 2019

Pretre er kjent for precut, prefabrikkerte trekonstruksjoner og takstoler. Etter å ha kjøpt Jæren Treindustri vil bedriften nå også satse på tekniske tjenester.

Les mer

Holte

Vi hjelper deg med å digitalisere hverdagen

Som Norges ledende leverandør av programvare til byggenæringen, er Holte AS en naturlig samarbeidspartner for Gausdal Landhandleri.

Les mer

Bjertnæs Sag

Rike på tradisjoner – gode på kvalitet

Familiebedriften Bjertnæs Sag er særdeles framtidsrettet, og regnes som en av Kongerikets fremste produsenter av interiørpanel. I 2017 feirer de 100-årsjubileum.

Les mer

Røros Vinduer og Dører

Hold orden i bestikkskuffen!

Som i enhver bransje, finnes det også i byggenæringen et forbedringspotensial. Daglig leder for Røros Vinduer og Dører AS, Tor Lømo-Hansen, ga proffene på årets Landhandlerimesse råd og vink.

Les mer

Gausdal Bruvoll

Innovativ bedrift trygger arbeidsplasser

Det siste tiåret har Gausdal Bruvoll satset et hundretalls millioner i framtidsrettet produksjonsteknologi. Nå står den nye hypermoderne malingsfabrikken i Gausdal klar for prøvekjøring.

Les mer

Isola

Komplett Deal

Enten man skal bygge boliger eller næringsbygg – nå har kravet til tetthet blitt betydelig strengere.

Les mer