PRIVAT PROFF

Våre leverandører

For å kunne tilby deg som kunde kvalitetsvarer til ditt prosjekt er våre leverandører våre nærmeste samarbeidspartnere. Vi har mange kjente merkevare-leverandører i vår portefølje, og her kan du lese mer om noen av de.

Pretre

Pretre ble kåret til årets leverandør under Landhandlerimessa 2019

Pretre er kjent for precut, prefabrikkerte trekonstruksjoner og takstoler. Etter å ha kjøpt Jæren Treindustri vil bedriften nå også satse på tekniske tjenester.

Les mer

Holte

Vi hjelper deg med å digitalisere hverdagen

Som Norges ledende leverandør av programvare til byggenæringen, er Holte AS en naturlig samarbeidspartner for Gausdal Landhandleri.

Les mer

Bjertnæs Sag

Rike på tradisjoner – gode på kvalitet

Familiebedriften Bjertnæs Sag er særdeles framtidsrettet, og regnes som en av Kongerikets fremste produsenter av interiørpanel. I 2017 feirer de 100-årsjubileum.

Les mer

Røros Vinduer og Dører

Hold orden i bestikkskuffen!

Som i enhver bransje, finnes det også i byggenæringen et forbedringspotensial. Daglig leder for Røros Vinduer og Dører AS, Tor Lømo-Hansen, ga proffene på årets Landhandlerimesse råd og vink.

Les mer

Gausdal Bruvoll

Innovativ bedrift trygger arbeidsplasser

Det siste tiåret har Gausdal Bruvoll satset et hundretalls millioner i framtidsrettet produksjonsteknologi. Nå står den nye hypermoderne malingsfabrikken i Gausdal klar for prøvekjøring.

Les mer

Isola

Komplett Deal

Enten man skal bygge boliger eller næringsbygg – nå har kravet til tetthet blitt betydelig strengere.

Les mer