PRIVAT PROFF

Historier siden 1938

Gausdal Landhandleri har i mange år vært førstevalget for mange proffer. Her kan du lese historier om noen av våre kunder og deres prosjekter.
«Gausdal Landhandleri i Elverum er oppdatert på alt som har med ESSVE å gjøre, noe jeg setter pris på, sier Tor Morten.»
«Vi opplever at logistikken er god, og at de som jobber der er dyktige og jordnære. Det er ikke noe mas, vi har vår egen kontaktperson og vi kan selv ta kontakt når vi har behov for det.»
«Ved å bruke samme leverandør til så å si alle materialer, får vi en fin flyt i arbeidet, sier Ingvald Løvbrøtte fra Vigga Bygg AS. »
«Vi får varene når vi skal, og så vet de hva de snakker om på Landhandleriet - de har fagkunnskapen!»
«Det er aldri noe surr og rør med Gausdal Landhandleri! Tre ganger i uka får vi leveranser rett til byggeplassen, og de er alltid veldig hjelpsomme på ting som kanskje krever det lille ekstra. »
«Deres eksepsjonelt gode logistikk var alfa omega - og det var bokstavelig talt ingen forsinkelser»
«Gausdal Landhandleri er ganske enkelt en ideell samarbeidspartner»
«Samarbeidet med Gausdal Landhandleri, og deres gode logistikk, er selvfølgelig med på at vi kan gjøre en god jobb. Vi får alltid varene levert til rett tid.»

Byggmester Bjørn Bjørkebakken

Ni til fire jobb? Niks! Les hele historien
«Gausdal Landhandleri er virkelig flinke på logistikk. Vi kan stole på dem!»
«Vi har samarbeidet med Gausdal Landhandleri i en årrekke, og det er virkelig "ingen over eller ved siden" når det gjelder logistikk!»